shapka_top.jpg

Токарська обробка стали

Токарська обробка сталиНа сьогоднішній день в Україні можна спостерігати поліпшення умов для діяльності малого бізнесу. Це означає, що невеликі компанії з обмеженим обігом товарів можуть з легкістю обслуговувати своїх клієнтів в невеликій кількості. Якщо ви займаєтеся виготовленням меблів або дверей і вікон, у Вас є можливість перекласти токарної обробки стали на підприємство «Основа Центр». Ми приймаємо різні замовлення по роботах з металами для виготовлення і ремонту деталей. В спектр наших послуг входять лазерна обробка стали, токарна, фрезерна, зварювальний роботи, а також гнучка. Всі ці операції необхідно проводити з дотриманням певних інструкцій і правил. Довіртеся фахівця з великим професійним досвідом.

Існує близько 40-ка видів термічної і хімічної обробки сталі, які повинен враховувати майстер. Токарська обробка стали може бути виконана в різних режимах, в залежності від бажаного результату. Ви можете покластися на багаторічний досвід фахівця, щоб отримати за максимально короткий час партію готових виробів для меблів або механізму.


Пропонуємо Вам ознайомитися з прикладами готових робіт, щоб переконатися в нашому професіоналізмі. Важливо відзначити, що висока якість швів і обробка країв стали токарним методом досягається завдяки роботі з сучасним обладнанням. Зважаючи на це, ми виключаємо вібрацію при роботі з матеріалами, а, отже, і зайві пошкодження лінії обробки металу. Також наголошуємо, що Ви можете зробити висновок з нами довготривалу співпрацю на виконання великих замовлень по токарного оброблення сталей. На офіційному сайті розміщені приклади виготовлення фурнітури для скла на наших верстатах. Ви можете замовити необхідні моделі в будь-якій кількості.

Наша компанія надає тільки високоякісну роботу з металами для виготовлення ручок, кріплень, куточків і іншого. Ви можете зв'язатися з нами по телефону, якщо Вас цікавить надійна токарна обробка стали без шлюбу, але за помірною вартістю.