shapka_top.jpg

Токарська обробка ЧПУ

Токарська обробка ЧПУБагато дрібних підприємства, які надають меблі споживачам України, нерідко звертаються до нас за токарної обробкою ЧПУ. Це одна з найпопулярніших методик роботи зі швами металу. Щоб виготовити куточок, кріплення або гвинт необхідно вдаватися саме до цього виду робіт, який можна провести тільки завдяки гарному верстата. Тому в стінах компанії «Основа Центр» по токарній обробці ЧПУ спостерігаються виключно поліпшення. Ви можете ознайомитися з прикладами наших робіт прямо на сайті підприємства, щоб переконатися в тому, що наше майстерність підходить саме для Ваших цілей.

Одним з найбільш затребуваних методів обробки металів є токарна обробка ЧПУ. Обрізання країв, точіння отворів і дрібних деталей здійснюється виключно на сучасному обладнанні, з яким працюють в компанії «Основа Центр». Ми не тільки можемо виконати широкий спектр послуг по обробці стали, але також випустити великі партії виробів.


Підприємство по обробці металу надає широкий спектр послуг, в числі яких великою популярністю користується не тільки токарна обробка на ЧПУ, але також фрезерна і лазерна робота. Крім цього, до нас нерідко звертаються за гнучкою металу і зварюванням. Всі види робіт виконуються в рамках міжнародних норм безпеки, тому робота завжди виконана в строк і без шлюбу. Якщо Вам необхідно замовити токарної обробки матеріалів ЧПУ, звертайтеся до нас, незалежно від масштабу проекту. Компанія «Основа Центр» виконає навіть велике замовлення будь-якої складності.

Радимо вам зв'язатися з нами за телефоном, щоб обговорити деталі виконання проекту. Ми не вказали на нашому сайті вартість виконання робіт, так як кожне замовлення обговорюється індивідуально. Якщо Вам необхідна регулярна токарна обробка ЧПУ, у Вас є можливість укласти з нами тривалу співпрацю для виготовлення фурнітури для меблів і скла на регулярній основі.