shapka_top.jpg

Заготівля втулки

Заготівля втулкиВтулка являє собою деталь простої або складної циліндричної форми з отвором посередині. Така деталь дуже часто використовується в автомобілебудуванні. У справі виробництва будь-якого транспорту без втулок не обійтися. Втулки бувають різного діаметра з різними характеристиками. Для цієї деталі дуже важлива точність форм і розмірних параметрів. Також дуже важлива концентричність зовнішніх і внутрішніх поверхонь. Тому дуже обережно слід вибирати майстра, який буде займатися виготовленням втулок для Ваших потреб. Втулки можуть виготовлятися кількома методами. Один з них — виточування втулки з заготівлі з певними параметрами.

Заготівля втулки — пруток необхідного діаметра зі сталі, чавуну або кольорових металів. Від такого прутка відрізається шматочок необхідної довжини, який опісля обточується на токарному верстаті. У нинішній час застосовуються також втулки, зроблені з пластмаси. Виготовлення таких втулок відбувається трошки інакше. Заготівля втулки може бути найякіснішою, але хороші деталі з неї можуть не вийти. Дуже важливо, щоб виточуванням втулок займався професіонал токарної справи. Тільки в руках хорошого фахівця заготівля втулки зможе перетворитися на справді якісну деталь. Відшукати такого токаря Ви завжди можете в нашій компанії. Розцінки у нас досить демократичні. Телефонуйте нам і замовляйте заготівлі для втулки відмінної якості або ж уже готові вироби.

Потрібна хороша заготівля втулки? Тоді телефонуйте нам!


Також дивіться в нашому каталозі і інші деталі. Крім втулок у нас можна купити вали, гайки, ролики, осі, фланці, штуцери і багато іншого.