shapka_top.jpg

Фрезерна обробка заготовок

Вас цікавить фрезерна обробка заготовок? Ми готові Вам надати цю важку, що вимагає великої точності, послугу. Фрезерувальний станок - це сучасний і надточний апарат, який, за допомогою гострих лез (фрез) робить обробку поверхні будь-якої деталі, навіть найдрібнішої. Якщо Вам потрібна зверхточна обробка заготовок з металу, тоді зателефонуйте до нас в майстерню, де приймуть Ваше замовлення.

Компанія «Основа Центр» рада надати Вам таку послугу, як фрезерна обробка заготовок. До нас звертається чимала кількість клієнтів, як з Києва, так і з інших міст України. Якщо Вам потрібно виконати обробку металу в короткі терміни і за невисокою вартістю, радимо Вам залишити замовлення в нашій майстерні.


Якщо Вам не було відомо, то існує чотири види фрезерувальних станків: консольно-фрезерні, поздовжній вид фрезерування, вертикальний вид фрезерування, а також широко фрезерувальні універсальні. Як правило, фрезерна обробка заготовок виконується на вертикально-фрезерному верстаті. На такому верстаті проводять основні фрезерувальні роботи: свердління, виточування отворів, зенкування.

Залежно від вимог замовника, фрезерна обробка заготовок може бути криволінійною або прямолінійною. На вертикально-фрезерному верстаті виробляють роботи також на габаритних поверхнях. Для такого виду робіт використовується певний вид вертикально-фрезерного верстата без консолей. Різка виходить дуже точною і правильною. Ви ніколи не побачите задирок або кривизни на стиках деталей, тому що фрезерна обробка заготовок виключає брак поверхні. За допомогою високоточних верстатів нам вдається досягти ідеального результату з невеликими витратами зусиль і часу.

Надішліть Ваше креслення, а також вкажіть марку металу і кількість заготовок. Ми приймемо Ваше замовлення і фрезерна обробка заготовок буде здійснена в короткі терміни.