shapka_top.jpg

Фурнітура для скляних конструкцій

Фурнітура для скляних конструкцій набирає все більшої популярності. Коли ще п'ять років тому скляні двері і поручні вважалися більш доречними для громадських місць і офісів, то сьогодні їх встановлюють і в приватних будинках і квартирах. Простота зовнішнього вигляду, можливість персоналізації і багато інших переваг використання скла в дизайні змушують виробників випускати все більше різноманітної фурнітури для скляних конструкцій. В результаті, це веде до великої різноманітності дрібних елементів, які додатково виконують естетичну функцію.

Фурнітура для скляних конструкційВ асортименті нашої компанії можна побачити багато дрібних елементів, кріплень і кришок від них. Всі вироби виконані з міцного матеріалу, який тривалий час не буде піддаватися ерозії. Також їх можна замінити в разі зносу фурнітури для скляної конструкції великих розмірів.

Крім цього, в нашому каталозі представлені різні вироби зі скла. Ви можете замовити не тільки персоналізовані параметри дверей і перегородок, але також і додаткову обробку скла, крім замовлення фурнітури. Всі скляні конструкції виготовлені з розжареного міцного матеріалу, який витримує удари і велику вагу.

Рекомендуємо вивчити технічні характеристики наданих матеріалів на офіційному сайті нашої компанії і зробити замовлення по телефону. Фурнітура для скляних конструкцій доступна в повному комплекті, а її асортимент продовжує розширюватися.

Якщо Вас цікавлять ціни, телефонуйте за номером, який вказаний на сайті компанії. Наш менеджер допоможе з вибором, надати порівняльний аналіз схожої фурнітури, а також запропонує скляні конструкції для Вашого закладу або вдома.