shapka_top.jpg

Токарно фрезерна обробка

Токарно фрезерна обробкаТокарно фрезерна обробка в Києві здійснюється підприємством «Основа Центр». Обробка металів відбувається на висококласному європейському обладнанні з дотриманням всіх технологічних стандартів якості, при вмілому сприянні інженерів вищого класу.

Вам знадобилася токарно фрезерна обробка в Києві? Ми готові прийняти Ваше замовлення, не залежно від його кількості і складності. У нашій майстерні працюють навчені й досвідчені фахівці, які зможуть впорається навіть з найбільш трудомістким і складним завданням.


Токарно фрезерна обробка - це один зі складних типів обробки металу, так як вона поєднує в собі два незалежних процеси: фрезерування та токарні роботи. Якщо Вам потрібно виготовити деталі, які не допускають ні найменшого відхилення від норми, Вам потрібно замовити саме фрезеро-токарну обробку. Метал для таких точних деталей підбирається дуже ретельно, тому, перед закупівлею металу, проконсультуйтеся у наших інженерів, щоб даремно не викинути свої кошти.

Варто також відзначити, що токарно фрезерна обробка зможе обслужити деталь діаметром не більше 400 мм і довжиною не більше 1000 мм. Такі вимоги передбачені заводськими інструкціями щодо застосування даного верстата. На токарно-фрезерувальних верстатах можуть бути оброблені сплави з кольорових металів, сплави титану, нержавіюча сталь, полімери та жаростійкі сплави металу.

Якщо Ваше підприємство має потребу у виготовленні нестандартних деталей для Вашого обладнання, Вам потрібна токарно фрезерна обробка. Наші верстати зможуть зробити складні конструкції з металу, кріплення, штуцери, перехідники, обойми, шпильки, фланці, заглушки і багато іншого. Замовте у нас фрезерну обробку металу, щоб виготовити деталі і специфічні конструкції.

Зателефонуйте на підприємство «Основа Центр» і дізнайтеся, що таке токарно фрезерна обробка, її вартість і умови. Після консультації Ви зможете оформити замовлення.