shapka_top.jpg

Токарна обробка на верстатах з ЧПУ

Токарна обробка на верстатах з ЧПУ на сьогоднішній день не є такою ж легкодоступною, як ще десять років тому. Разом з промисловим прогресом відбувається і поступовий перехід до нових методів обробки матеріалів. Однак у випадку з ремонтом ми не можемо замінити одну технологію іншої. Тому існує наше підприємство, яке приймає множинні замовлення по токарній обробці на верстатах з ЧПУ. Це має на увазі згладжування поверхні металевого виробу і вирізання певної форми. Таким чином ми отримуємо фурнітуру для меблів і інші дрібні кріплення, які неможливо зробити з пластмаси.

Токарна обробка на верстатах з ЧПУДо нашого професійного колективу звертаються не тільки великі підприємства, але також і приватні особи, тому якщо у Вас зламалася якась деталь, не поспішайте викидати техніку - ми повернемо їй друге дихання за допомогою багатого професійного досвіду на токарному верстаті з ЧПУ і устаткування для обробки металевих деталей.

Пропонуємо Вам ознайомитися з повним переліком послуг, які ми надаємо. Так як багато великих проектів поєднують в собі роботу різного типу, ми займаємося одночасно лазерної, токарної і фрезерної обробкою металу на верстаті ЧПУ. Вартість завдання також часто залежить від складності виконання роботи, тому вона обговорюється окремо.

Звертайтеся тільки до досвідчених фахівців, які працюють зі спеціалізованим обладнанням, якщо Вам необхідна якісна токарна обробка на верстатах з ЧПУ. На офіційному сайті нашого підприємства можна дізнатися більше про види робіт, товари і послуги. Також Ви можете зв'язатися з нами за вказаним номером телефону.

Не відкладайте дзвінок і не забувайте уточнювати всі Ваші деталі роботи. Менеджер допоможе розібратися в проекті і підкаже, що краще вибрати серед різних видів обробки металу, в числі яких і токарна, на верстатах з ЧПУ.